Massasjekar

Få spafølelsen til ditt eget baderom med Rørkjøps utvalg av massasjebadekar fra VikingBad.

Hvorfor velge massasjebadekar?

Mange kjenner “massasjebadekar” bedre som “boblebad”. Det er derimot et viktig skille mellom et badekar med bobler og et badekar med massasjeinnstillinger. Et massasjebad er et type badekar som inneholder dyser for vannmassasje. Denne formen for hydroterapi involverer tre elementer: massasje, varme og følelsen av vektløshet. Et boblebad har kun luftdyser, og kan derfor ikke tilby den samme typen massasje som et massasjebadekar kan.

Har du noen gang lurt på hvorfor du bør investere i et massasjebadekar? Det har nemlig flere helsefordeler som at det øker blodsirkulasjonen i kroppen og frigjør endorfiner. Den gir også en god massasje av ømme muskler og stive ledd, og bidrar til økt restitusjon. Hydroterapi bidrar også til å redusere stress og få kroppen til å slappe av. På denne måten senker det også blodtrykket ditt og gir deg en bedre nattesøvn.

Hvilken modell bør jeg velge?

Vi har flere varianter av massasjebad til innendørs bruk slik at du enkelt kan finne det som best dekker dine behov. Disse variantene har ulike innstillinger som hovedsakelig kan deles inn i Standardfunksjoner, Grunnmodell og Xtreme.

Selv om disse hovedmodellene deler funksjoner som Bluetooth-tilkobling, undervannslys og hånddusj, tilbyr grunnmodellen noen mer avanserte funksjoner sammenlignet med massasjebadekarene med standardfunksjoner. Dette gjelder blant annet funksjoner knyttet til varme og sikkerhet.

Xtreme er det mest komplette massasjebadsystemet på markedet med flere kraftige og mer avanserte funksjoner. Med sin avanserte, kraftige pumpe, større antall dyser, turbofunksjon, og forbedret temperaturkontroll, tilbyr den en mer luksuriøs, kraftfull og tilpassbar massasjeopplevelse.

Vi har også massasjekar som passer til ulike typer bad, deriblant et som er designet for å plasseres i hjørnet av baderommet.

Usikker på hva slags baderomsstil du bør gå for? Sjekk ut VikingBad sin egen guide for de ulike stilene her.

Du kan også se full oversikt over alle badekar vi tilbyr her.

Massasjebadekar pris

Den eneste virkelige ulempen med å bruke et massasjekar er at de kan ha en høyere prislapp. Derfor, hvis du har et stramt budsjett, kan det være lurt å vente til du kan spart opp nok penger, alternativt se på vårt øvrige utvalg av badekar. En annen ting å huske på er at massasjebad krever mye vann for å fylle dem, så hvis du prøver å være miljøbevisst eller ønsker å spare strøm, er det kanskje ikke det beste alternativet for deg.